GEBRUIKSAANWIJZING bij het zoeken. HET ZAL U VEEL TIJD BESPAREN!

Deze website is niet bedoeld voor even gauw snuffelen, of via een smartphone, ga er dus even rustig voor achter de computer zitten.
Lees liefst eerst de info op de diverse pagina’s, zodat u het één en ander van de diverse systemen leert kennen.
Zoals bv. de begrippen: Vakantiefietsen, Rohloff, Alfine of Derailleur enz.

Kijk dan pas op de lijst Productcategorieën (rechts) en neem even de tijd om de voor u vermoedelijk goede Categorie te zoeken!
Klik vervolgens op de (vermoedelijk) juiste framemaat/lichaamslengte.( Het zou kunnen dat u wat maat betreft in meerdere maatgroepen valt.)
Scroll vervolgens naar beneden OM UW SELECTIE TE KUNNEN BEKIJKEN! u vindt dan info van de fiets en de prijzen.
Klik op de foto van de fiets die u beter wilt bekijken, als u de foto weer weg wilt hebben, klik dan op close (onderin de foto).

Let op: Het liefst ontvang ik hier mensen die met een open mind komen… en die een redelijk vertrouwen in mijn advies en eerlijkheid hebben.
Ik werk met een snelle professionele wensanalyse en zoek liever hier samen met u, ter plaatse de fiets die bij uw wensen en budget past.
Als u zich kunt vinden in de AFSPRAAK-VOORWAARDEN, dan boek ik voor U desgewenst een afspraak. Voor één fiets een uur tot anderhalf uur, voor twee fietsen 2 uur.
Een lijst met nummers van fietsen meenemen, om die bij mij te willen bekijken, is absoluut niet nodig en werkt bovendien niet handig, omdat ze soms op verschillende locaties staan.