Afspraak maken-i.v.m. Corona! GRATIS OPSTUREN, of de gereinigde fiets, contactloos ophalen

Wat betreft het Coronavirus….
Het aanraken van fietsen is onvermijdelijk, 1 1/2 meter afstand lukt ook al niet.
Ik maak daarom voorlopig geen afspraken voor verkoopadviezen of reparaties of service.
Deze bizarre situatie dwingt me tot bijzondere en creatieve acties, dus ik heb het één en ander bedacht.

Wat nu nog wel mogelijk is… Als u een bepaalde fiets zou willen kopen, dan kan ik als extraatje de desbetreffende fiets eventueel gratis naar u opsturen, via een koeriersbedrijf.(de fiets krijgt voor verzending wel een extra controlebeurt)

Ook zou u de gereinigde fiets (na betaling vooraf) kunnen ophalen in Haarlem, dit zou contactloos en zonder kans op besmetting kunnen gebeuren , ik spaar dan de vervoerskosten uit en u krijgt daarom dan €35 korting. (testen is er dus niet bij, gewoon direct meenemen, de fiets krijgt voor ophalen wel een extra controlebeurt)

Als u van deze bijzondere service wilt gebruikmaken, email me dan en vermeldt in de email: uw tel.nr. en naam, het merk, type en vooral het nummer van de fiets.
Ik neem dan contact met u op.
Het is bemoedigend dat er inmiddels al aardig wat mensen van deze actie gebruikmaken.

N.B. OMRUILEN … Normaal gesproken mag u een gekochte fiets binnen een week bij mij omruilen, maar dat doe ik in dit bijzondere geval echter niet, i.v.m. een eventuele besmetting.
Na de corona-periode ( en voorlopig maximaal tot 1 juni) is omruiling wel mogelijk, is de fiets nog in dezelfde staat als toen u hem kocht, dan is omruiling gratis (slechts één keer).
Is de fiets niet helemaal in dezelfde staat als toen hij gekocht werd, geen probleem, maar dan zijn daar wel herstelkosten aan verbonden, ik zal daar overigens wel ruimhartig mee omgaan, ik ben geen pietlut.

Garantie: Doe een eventueel beroep op garantie wel in de garantieperiode, misschien kan ik het wel op afstand oplossen. de werkzaamheden in mijn werkplaats kunnen uiteraard pas na de Corona-periode uitgevoerd worden.

Vindt u deze regeling een probleem, wacht dan de Corona-periode af… en stel dan de eventuele aankoop uit.

BEL 06-57191067 of Email: malonejan6@gmail.com als u vragen heeft omtrent fietsen of over de verzendprocedure.

Pas na de Coronaproblemen kunt u me bellen om een afspraak te maken, dan kunnen we namelijk direct een dag en nog vrijstaande tijd inplannen.

Adres: ( Zie Adres en routebeschrijving )