” Afspraak maken (met koopintentie)-Werkwijze-CONTACT-Adresgegevens-Routebeschrijving.

Voor de eerste vrijblijvende oriëntatie is deze zeer informatieve website bedoeld. ( De website- en de Marktplaats advertenties zijn actueel, want ze worden iedere dag bijgewerkt )
Kijk wat voor soort fietsen ik verkoop en naar het prijsniveau, dat is voldoende voorbereiding. Een lijst met nummers van fietsen meenemen, die u wilt bekijken, is niet nodig en werkt bovendien bij mij niet handig.

Werkwijze: Ik stel u een aantal gerichte vragen en u maakt uw wensen kenbaar. Dan zoeken we daar ter plaatse de passende fiets(en) bij.

Er komen o.a. tijdens een bezoek zaken aan de orde zoals:

Waar wilt u de fiets precies voor gebruiken en wat voor een frame-constructie is daarvoor het meest geschikt?
Wat is de meeste logische en gewenste fietshouding bij zo’n fiets?
Hoe zit het nu precies met die frame-maten, welke hoogte en welke lengte past het beste bij uw lichaamsmaten.

Heeft u lichamelijke bijzonderheden die meespelen?
Is het misschien verstandig om voor iets meer comfort, zoals vering te kiezen, of juist niet?

In het geval van een vakantiefiets, hoeveel bagage denkt u mee te willen nemen en welke frame-constructie past daar dan bij?

Verschillende begrippen zoals bv.: Een derailleur, of een Rohloff-naaf of andere naaf. De voor- en nadelen hiervan. t.a.v. bediening en praktisch gebruik.
Over onderhoud, reinigen, smeren en het zoveel mogelijk voorkomen van slijtage.

U mag, als u wilt, een of meerdere korte proefritten maken (of eventueel na overleg vooraf een wat langere ) wel legitimatie meebrengen.

Na deze procedure, waarbij we alles besproken en afgewogen hebben, kan er dus geen sprake meer zijn van een te snelle, impulsieve aankoop.
Het kan echter wel zo zijn dat de fiets het, tijdens een wat langere rit, toch niet helemaal is. Dan mag u hem binnen een week omruilen voor een andere.

LET OP! Ik speel geen commerciële spelletjes en ben gewoon mezelf, rechtuit en direct en duidelijk. Ik heb echter altijd de beste intenties om klanten uiterst goed voor te lichten en de juiste fiets te verkopen, maar om frustraties aan beide kanten te voorkomen zeg ik maar liever gewoon rechtuit en vooruit…
In de handel in gebruikte fietsen geloof ik, na een goede vakkundige voorlichting en het invullen van de wensen, alleen in het moment van de afspraak. Ja of Nee dus graag .. niet uitstellen.
Zit uw droom-fiets er niet bij, dan hebben we allebei gewoon pech … het komt zelden voor, maar dat is verder geen probleem.

Tegen mensen die er per saldo altijd een nachtje ergens over willen slapen, of weet ik wat voor andere reden aangeven omdat ze erg veel moeite hebben met beslissingen nemen, zeg ik dus gewoon maar eerlijk… ga liever ergens anders kijken en gratis info halen.
Ik weet inmiddels namelijk zo langzamerhand wel, dat van uitstel meestal afstel komt, dat het echt heel veel tijd kost en maar zeer zelden iets oplevert.
Ik heb echter bovendien inmiddels de pensioengerechtigde leeftijd bereikt en werk nog maar part-time, ik heb van mijn hobby mijn werk kunnen maken, maar wil wel plezier in mijn werk blijven houden.

Bel me dus alleen op voor het maken van een afspraak met een koop-intentie, dan kunnen we direct een dag en tijd plannen, zonder onnodig heen en weer mailen

CONTACT:
tel. 06-57191067
Adres: Ramaerstraat 61, 2035 CX Haarlem (Zuid-Oost)
Email: malonejan6@gmail.com

ROUTE
4 minuten vanaf de A9
Afslag Haarlem Zuid / Zandvoort, volg Haarlem
Bij de 1e verkeerslichten linksaf ( Amerikaweg )
Bij de 2e verkeerslichten linksaf de brug over ( Floris van Adrichemlaan )
De 3e rechts bij de brandweer is de Ramaerstraat.
Ik woon in het laatste huis links, nr. 61
U kunt er gemakkelijk en gratis aan de zijkant parkeren.

Met de trein en/of bus: naar treinstation Haarlem centrum, dan op zuidtangent snelbus 300 stappen richting Amsterdam, deze stopt 200 meter van de bestemmming ( Halte Winkelcentrum Schalkwijk uitstappen, links ziet u de Robert Kochlaan met de 5 hoge flats, De Ramaerstraat 61, 2035cx is op de 2e hoek links. )

Comments are closed.