AFSPRAAK MAKEN ( met VOORWAARDEN i.v.m. Corona en Koopintentie ) en BETALINGSMOGELIJKHEDEN.

Jan Hoedje staat tijdens de lockdown ook gewoon tot uw beschikking voor het leveren van fietsen.

Wat vooral voor voorzichtige mensen TIJDENS DE LOCKDOWN een extra stimulans zou kunnen zijn is de LOCKDOWN-AKTIE:

Als u voldoende vertrouwen in mijn bedrijf heeft en een bepaalde op mijn website uitgezochte fiets ongezien zou willen kopen, dan wil ik als extraatje de desbetreffende fiets GRATIS NAAR U OPSTUREN, via een koeriersbedrijf (dit geldt voor fietsen met een minimale verkoopprijs van € 600 en na betaling uiteraard).
U mag de fiets zoals gebruikelijk bij mijn bedrijf, binnen een week na ontvangst eventueel nog omruilen ( één keer ).

In ons aller belang maak ik tegenwoordig pas een AFSPRAAK met klanten hier ter plaatse, ALS ZE ABSOLUUT GEZOND ZIJN en geen verkoudheidsverschijnselen hebben en ook serieus 1 1/2 METER AFSTAND willen houden. Het verkoopgesprek gebeurt bij mij vanaf nu BUITEN OP HET TESTPLEINTJE, (desnoods onder een paraplu, een mondkapje is buiten, wat mij betreft, geen must)

De NORMALE gang van zaken bij mijn bedrijf is:
Stap 1. Voor de eerste vrijblijvende oriëntatie is deze informatieve website bedoeld.
U ziet op de website wat voor soort fietsen ik verkoop en het prijsniveau.

Stap 2. Vermoedt u, na bestudering van de website, dat er een redelijke kans bestaat, dat u bij mij een fiets gaat kopen… ( ik verlang echt geen belofte)

Stap 3. U zou hier dan tijdens een afspraak hier ter plaatse, een beperkt aantal fietsen kunnen bekijken en proberen.
Liever GEEN lijst met nummers van fietsen meenemen, want liever selecteer ik ze hier, na het uitgebreid bespreken en uitfilteren van uw wensen.

Maar liefst 82 % van de bezoekers koopt bij mij direct een fiets. Daar ben ik dan ook erg trots op. Blijkt hier echter, dat ik voor u uiteindelijk geen geschikte fiets heb, dan hebben we het geprobeerd, maar is het gewoon niet gelukt, allebei pech, geen probleem.

Let op… Ik heb inmiddels de pensioengerechtigde leeftijd bereikt en wil liefst stress voorkomen. Op advies van mijn huisdokter, zeg ik daarom liever vooraf …
Tegen mensen die nadat alles al voor ze is uitgezocht en ingevuld, per saldo altijd een nachtje ergens over willen slapen, of weet ik wat voor andere reden aangeven omdat ze erg veel moeite hebben met vlotte beslissingen nemen, dus gewoon maar eerlijk… ga liever ergens anders kijken, want ik ben daar het type mens niet voor, zie er namelijk niets in en ik pas dan liever.
Ook mensen die zeker weten dat ze geen fiets bij mij gaan kopen, a.u.b. hou het leuk en bij de vrijblijvende info op de website.

N.B. Sommige klanten die hier komen zeggen wel eens, dat ik door de voorgaande opstelling streng overkom, maar dat ze dat hier ter plaatse anders ervaren
Kijk ik wil gewoon plezier in mijn werk blijven houden en ben gewoon mezelf, vriendelijk, duidelijk, eerlijk en met de beste intenties om klanten uiterst goed voor te lichten en te helpen om de juiste fiets te kopen.

VERZENDEN : In Nederland en nu ook in België, is uw bijdrage voor het verzenden van een fiets € 35 (tenzij hij in de bovengenoemde Lockdown-aktie valt), naar andere landen is mogelijk, maar dan moet u dat zelf regelen.
Dit opsturen kan niet bij alle fietsen, vraag maar even vooraf.
Het totaalbedrag graag vooraf overmaken. Bij ontvangst van het bedrag krijgt u bericht en wordt tevens de opdracht aan de koerier verstuurd, De koerier maakt met u een bezorgafspraak.
Eventuele retour-verzendkosten zijn uiteraard voor rekening van de koper. (Het verzenden is een extra service die ik geef, maar ik heb geen web-winkel)

Garantie… 3 maanden (als extra garantie: 12 maanden op een Rohloff of Alfine naaf)

BETALEN:  kan op twee manieren: Geld overschrijven via internet-bankieren, met uw telefoon is mogelijk ( ik heb WIFI ) Soms is hierbij echter wel een identifier nodig, neem deze dan uiteraard wel mee. Misschien is het nuttig om even vooraf de dag-limiet bij uw bank te verhogen. Om teleurstellingen te voorkomen is het misschien nuttig om vooraf ook uw GEBRUIKERSNAAM te noteren.
Doet u liever niet internetbankieren, natuurlijk kan contant betalen ook.
n.b. Pinnen is bij mij niet mogelijk, maar een aantal banken zijn vlakbij in het winkelcentrum Schalkwijk! Hou rekening met de daglimiet!

BEL 06-57191067 EMAILEN WERKT ERG ONHANDIG OMDAT WE SAMEN IN OVERLEG EEN GESCHIKT MOMENT MOETEN KIEZEN.

Email: malonejan6@gmail.com als u vragen heeft omtrent fietsen of over de verzendprocedure.