Afspraak maken

Als u een afspraak maakt, ga ik er van uit dat u deze pagina aandachtig gelezen heeft.

Stap 1. Voor de eerste vrijblijvende oriëntatie is deze zeer informatieve website bedoeld.
U ziet op de website wat voor soort fietsen ik verkoop en ik beschrijf de voor- en nadelen van de soorten.  Deze voorbereiding is eigenlijk voldoende.

Stap 2. Vermoedt u, na bestudering van de website, dat er een redelijke kans bestaat, dat u bij mij een fiets gaat kopen… Heeft u die intentie wel, maar kunt voor wat voor reden nog geen beslissingen nemen, stel dan de afspraak liever uit.

Stap 3. Maak een afspraak, want het echte selecteren kan alleen mij mij ter plaatse, ik help graag bij het kopen van de juiste fiets. Een lijst met nummers van fietsen meenemen, die u wilt bekijken, werkt bij mij niet handig en is gezien de soms beperkte tijd, niet altijd mogelijk.

Algemene info: In 2018 kochten 82% van de mensen die een afspraak met me maakten, gewoon direct een fiets, daar ben ik dan ook bijzonder trots op.  Als u de pagina “werkwijze” leest, zult u wel begrijpen waarom.

Voor 12% had ik de juiste fiets niet, of het budget was niet toereikend, jammer, maar geen probleem.

6%  besliste niet, maar die zeiden dat ze erover gingen nadenken, of gingen op een andere manier de beslissing uitstellen. Daar wil ik het volgende over zeggen.

In de handel in gebruikte fietsen geloof ik, na een goede vakkundige voorlichting en het invullen van de wensen, alleen in het moment van de afspraak. Ik heb inmiddels de pensioengerechtigde leeftijd bereikt en wil wel plezier in mijn werk blijven houden en liefst stress voorkomen.

Op advies van mijn huisdokter, zeg ik daarom vooraf …  tegen mensen die per saldo altijd een nachtje ergens over willen slapen, of weet ik wat voor andere reden aangeven omdat ze erg veel moeite hebben met beslissingen nemen, dus gewoon maar eerlijk… ga liever ergens anders kijken.

Tegen mensen die helemaal geen fiets bij me willen kopen, maar alleen maar informatie zoeken…. Kijk maar op mijn website.

Ik speel geen valse commerciële spelletjes en ben gewoon mezelf, vriendelijk en met de beste intenties om klanten uiterst goed voor te lichten en de juiste fiets te verkopen.

Hoort u bij die 94 % normale  mensen met wel de juiste intenties en wilt u een afspraak maken, mail of sms dan NIET, maar bel me om een afspraak te maken, dan kunnen we namelijk direct een dag en nog vrijstaande tijd inplannen.

N.B. Als u 06-57191067 belt, om een afspraak te maken, ga ik wel er van uit dat u het bovenstaande heeft gelezen. Ik verwacht dus echt niet dat u vooraf belooft een fiets mij me te kopen, maar ik ga er echter wel van uit, dat u bereid bent om na afloop van de intensieve voorlichting, een beslissing te nemen.

Adres: Ramaerstraat 61, 2035cx  Haarlem ( Zie Adres en routebeschrijving )

Email: malonejan6@gmail.com