Afspraak maken

“”VANWEGE EEN KLEINE VERBOUWING IS HET BEDRIJF TIJDELIJK NIET TELEFONISCH BEREIKBAAR, VOOR DRINGENDE ZAKEN WEL PER EMAIL malonejan6@gmail.com
Op 9 december ben ik gewoon weer beschikbaar en ook weer telefonisch bereikbaar. Hopelijk kunt u tot die tijd uitstellen.””

Stap 1. Voor de eerste vrijblijvende oriëntatie is deze informatieve website bedoeld.
U ziet op de website wat voor soort fietsen ik verkoop en het prijsniveau. Deze voorbereiding is eigenlijk al voldoende voor een vermoedelijke voorselectie van uw kant.

Stap 2. Vermoedt u, na bestudering van de website, dat er een redelijke kans bestaat, dat u bij mij een fiets gaat kopen… ( ik verlang echt geen belofte) Maak dan een afspraak, want het echte selecteren kan alleen bij mij ter plaatse.

Maar liefst 82 % van de bezoekers koopt bij mij direct een fiets. Daar ben ik dan ook erg trots op. Blijkt hier echter, dat ik voor u uiteindelijk geen geschikte fiets heb, dan hebben we het geprobeerd, maar is het gewoon niet gelukt, allebei pech, geen probleem.

Een lijst met nummers van fietsen meenemen, die u wilt bekijken, werkt bij mij NIET handig en het opzoeken van al die fietsen is gezien de soms beperkte tijd, niet altijd mogelijk. Ik werk dus met een behoefteanalyse en zoek daarna in overleg met u enkele geschikte fietsen

Ik heb inmiddels de pensioengerechtigde leeftijd bereikt en wil liefst stress voorkomen. Op advies van mijn huisdokter, zeg ik daarom liever vooraf …

Tegen mensen die nadat alles al voor ze is uitgezocht en ingevuld, per saldo altijd een nachtje ergens over willen slapen, of weet ik wat voor andere reden aangeven omdat ze erg veel moeite hebben met vlotte beslissingen nemen, dus gewoon maar eerlijk… ga liever ergens anders kijken, ik ben daar het type mens niet voor en ik pas dan liever.

Ook mensen die zeker weten dat ze geen fiets bij mij gaan kopen, a.u.b. hou het leuk en bij de vrijblijvende info op de  website.

N.B. Sommige klanten die hier komen zeggen wel eens, dat ik door de voorgaande opstelling streng overkom, maar dat ze dat hier ter plaatse anders ervaren. Ik wil gewoon plezier in mijn werk blijven houden en ben gewoon mezelf, vriendelijk, duidelijk, eerlijk en met de beste intenties om klanten uiterst goed voor te lichten en te helpen om de juiste fiets te kopen.

BEL 06-57191067, om een afspraak te maken, dan kunnen we namelijk direct een dag en nog vrijstaande tijd inplannen.

Adres: Ramaerstraat 61, 2035cx  Haarlem ( Zie Adres en routebeschrijving )

Email: malonejan6@gmail.com