“AFSPRAAK MAKEN” ( voorwaarden ) Betalingsmogelijkheden, adres .

Voor het bestuderen van deze website is het raadzaam om ACHTER DE COMPUTER te gaan zitten, op een smartphone werkt mijn website niet erg handig.
Sinds enige tijd werk ik in principe ALLEEN NOG OP ZATERDAG (na tel. afspraak) in de verkoop.
Lukt dat u nu helemaal niet, dan is er op MAANDAGMIDDAG en DONDERDAGMIDDAG (mijn sportdagen) na 14.00 UUR eventueel nog het één en ander mogelijk.
U kunt mij overigens wel ten alle tijden bellen, ben ik niet in de gelegenheid om op te nemen, spreek dan de Voicemail in.
In ons aller belang maak ik tegenwoordig pas een AFSPRAAK met klanten hier ter plaatse, ALS ZE ABSOLUUT GEZOND ZIJN en geen verkoudheidsverschijnselen hebben.

De NORMALE gang van zaken bij mijn bedrijf is:
Stap 1. Voor de eerste vrijblijvende oriëntatie is deze informatieve website bedoeld.
U ziet op de website wat voor soort fietsen ik verkoop en het prijsniveau.

Stap 2. Vermoedt u, na bestudering van de website, dat er een redelijke kans bestaat, dat u tijdens de afspraak bij mij een fiets gaat kopen… ( ik verlang echt geen belofte).

Stap 3. U zou hier dan tijdens een afspraak hier ter plaatse, een beperkt aantal fietsen kunnen bekijken en proberen.

Maar liefst 82 % van de bezoekers koopt bij mij direct een fiets. Daar ben ik dan ook erg trots op. Blijkt hier echter, dat ik voor u uiteindelijk geen geschikte fiets heb, dan hebben we het geprobeerd, maar is het gewoon niet gelukt, allebei pech, geen probleem.

Let op… Ik heb inmiddels de pensioengerechtigde leeftijd bereikt en wil liefst stress voorkomen. Op advies van mijn huisdokter, zeg ik daarom liever vooraf …
Tegen mensen die nadat alles al voor ze is uitgezocht en ingevuld, per saldo altijd een nachtje ergens over willen slapen, of weet ik wat voor andere reden aangeven omdat ze erg veel moeite hebben met vlotte beslissingen nemen, dus gewoon maar eerlijk… ga liever ergens anders kijken, want ik ben daar het type mens niet voor, zie er namelijk helemaal niets in en ik pas dan liever.
Ook mensen die zeker weten dat ze geen fiets bij mij gaan kopen, a.u.b. hou het leuk en hou het bij de vrijblijvende info op de website.

N.B. Sommige klanten die hier komen zeggen wel eens, dat ik door de voorgaande opstelling streng overkom, maar dat ze dat hier ter plaatse anders ervaren
Kijk ik wil gewoon plezier in mijn werk blijven houden en ben gewoon mezelf, vriendelijk, duidelijk, eerlijk en met de beste intenties om klanten uiterst goed voor te lichten en te helpen om de juiste fiets te kopen.

VERZENDEN : in Nederland kost het € 35 per fiets en naar een adres in België kost het € 50 per fiets, naar andere landen is mogelijk, maar dan moet u dat zelf regelen.
Dit opsturen kan niet bij alle fietsen, vraag maar even vooraf.
Het totaalbedrag graag vooraf overmaken. Bij ontvangst van het bedrag krijgt u bericht en wordt tevens de opdracht aan de koerier verstuurd, De koerier maakt met u een bezorgafspraak.
Eventuele retour-verzendkosten zijn uiteraard voor rekening van de koper. (Het verzenden is een extra service die ik geef, maar ik heb geen web-winkel)

Garantie… 3 maanden

BETALEN:  kan op twee manieren: Geld overschrijven via internet-bankieren, met uw telefoon is mogelijk ( ik heb WIFI ) Soms is hierbij echter wel een identifier nodig, neem deze dan uiteraard wel mee. Misschien is het nuttig om even (vooraf) de DAGLIMIET VOOR DE MOBIELE APP, bij uw bank te verhogen, dus niet die van pinopnames. Om teleurstellingen te voorkomen is het misschien nuttig om vooraf ook uw GEBRUIKERSNAAM te noteren.
Doet u liever niet internetbankieren, natuurlijk kan contant betalen ook.
n.b. Pinnen is bij mij echter niet mogelijk, maar een aantal banken zijn vlakbij in het winkelcentrum Schalkwijk! Het pinnen wordt wel steeds lastiger en hou ook hier rekening met de daglimiet!

Ik maak alleen per telefoon een afspraak, want dan kunnen we samen direct een dag en tijd inplannen, die ons beide past.
HET TELEFOONNUMMER IS 0657191067 ( Bel me a.u.b. NIET als u deze pagina NIET helemaal gelezen heeft, want ik ga ervan uit dat u dat WEL heeft gedaan en handel daar dan ook naar)
Email: malonejan6@gmail.com

ADRES en ROUTEBESCHRIJVING: Adres: Ramaerstraat 61, 2035 CX Haarlem (Zuid-Oost)
ROUTE: 4 minuten vanaf de A9-Afslag Haarlem Zuid / Zandvoort, volg Haarlem-Bij de 1e verkeerslichten linksaf ( Amerikaweg )-Bij de 2e verkeerslichten linksaf de brug over ( Floris van Adrichemlaan )-De 3e rechts bij de brandweer is de Ramaerstraat.-Ik woon in het laatste huis links, nr. 61. U kunt er gemakkelijk en gratis aan de zijkant parkeren.

Met de trein en/of bus: naar treinstation Haarlem centrum, dan op zuidtangent snelbus 300 richting Amsterdam stappen, deze stopt 200 meter van de bestemmming ( Halte Winkelcentrum Schalkwijk uitstappen, links ziet u de Robert Kochlaan met de 5 hoge flats, loop daar naar toe. De Ramaerstraat 61, 2035cx is op de 2e hoek links. )

Vanaf Schiphol centrum: Met de trein en/of bus: naar treinstation Schiphol centrum, dan op zuidtangent snelbus 300 richting Haarlem stappen, deze stopt 200 meter van de bestemmming ( Halte Winkelcentrum Schalkwijk uitstappen, rechts ziet u de Robert Kochlaan met de 5 hoge flats, loop daar naar toe.  De Ramaerstraat 61, 2035cx is op de 2e hoek links. )