Overname-kandidaten gezocht en de OPRUIMINGS-AANBIEDINGEN!

Overname van dit succesvolle bedrijf:
Ik heb, in de 12 jaar dat het bedrijf bestaat, een grote kring klanten, die erg tevreden zijn en daarom vaak later ook weer fietsen bij me kopen.
Ik ben echter inmiddels 70 jaar en daarom zoek ik nu één of meer overname-kandidaten of een bedrijf voor mijn succesvolle fietsenbedrijf.
De laatste jaren heb ik het bewust wat rustiger aan gedaan, maar voor mensen die er meer energie en tijd in willen steken zijn er genoeg uitbreidingsmogelijkheden, die komen allereerst al in een gespreid bedje.

Het bedrijf heb ik overigens te koop gezet bij BROOKZ, u zou daar op de website wat meer te weten kunnen komen.

Wat u overneemt is de voorraad (klaargemaakte) fietsen, incl. de voorraad onderdelen, zowel nieuw als gebruikt.
Daarnaast ook een redelijke vergoeding voor het gespreide bedje (de naam/goodwill)
Bij de overname hoort geen bedrijfspand, u kunt zich dus ook ergens anders vestigen dan in Haarlem en de naam iets wijzigen.

Ik denk bv. aan:
Een bestaande grote merkdealer van de betere merken, die dit erbij zou willen doen om zodoende betere afzetmogelijkheden wil voor de betere/duurdere inruilfietsen, demo’s of overjarige modellen.

Of één of meerdere enthousiaste kerels of vrouwen, die samen of alleen thuis zijn in zowel fietsentechniek, organisatie en verkoop en presentatie via de Website en Marktplaats.
Een tijdelijke overgangshulp van mijn persoon behoort tot de mogelijkheden.
Serieuze gegadigden kunnen me (liefst) per email benaderen malonejan6@gmail.com voor het maken van een afspraak voor een informatief gesprek.

Zolang als het bedrijf niet verkocht is, ga ik gewoon op gelijke voet door, ik koop ook gewoon fietsen in en verzorg ook gewoon de garantie en de service.

De Opruimingsfietsen zult u vooral tegenkomen tussen de gewone toerfietsen, met derailleur, ik koop die inmiddels niet meer in.
Dat het om een opruimings-aanbieding gaat, staat vermeld op de laatste regel, MAAK ER GEBRUIK VAN!
De prijs is zeer scherp en NIET onderhandelbaar!