Eén of meerder overname-kandidaten gezocht!

Overname van dit succesvolle bedrijf:
Ik heb, in de 12 jaar dat het bedrijf bestaat, een grote kring klanten, die erg tevreden zijn en daarom vaak later ook weer fietsen bij me kopen.
Ik ben echter inmiddels 71 jaar en daarom zoek ik nu één of meer overname-kandidaten of een bedrijf voor mijn succesvolle fietsenbedrijf.
De laatste jaren heb ik het bewust wat rustiger aan gedaan en werkte ik nog maar parttime, maar voor mensen die er meer energie en tijd in willen steken zijn er genoeg uitbreidingsmogelijkheden.
De jaaromzet bedraagt ongeveer € 500.000, met een gezonde winstmarge.

Wat u overneemt is in hoofdzaak de voorraad klaargemaakte rijklare fietsen (Momenteel 26-11-2023 +- 260 stuks) incl. de voorraad onderdelen, zowel nieuw als gebruikt. Tegen KOSTPRIJS, dit vertegenwoordigt een waarde van +- € 350.000

Bij de overname hoort liefst ook de goodwill/ investering van deze website, met daarbij een tijdelijke hulp van mijn kant zodat de verkoopactiviteiten geruisloos door kunnen lopen. Denk aan een bescheiden 10% van de bovengenoemde kostprijs van de fietsen/ onderdelen, voor het gespreide bedje.

Er hoort echter geen bedrijfsruimte bij, u kunt zich dus ook ergens anders vestigen dan in Haarlem en eventueel de naam iets wijzigen.

Serieuze gegadigden kunnen me (liefst) per email benaderen malonejan6@gmail.com voor het maken van een afspraak voor een informatief gesprek.

N.B. Zolang als het bedrijf niet verkocht is, ga ik gewoon rustig door, ik koop ook gewoon (beperkt) fietsen in en verzorg ook gewoon de 3 maanden garantie en de service.