Attentie! Overname-kandidaat/ Opkoper gezocht!

Overname van de voorraad fietsen en onderdelen van dit succesvolle bedrijf:
Ik heb, in de 13 jaar dat het bedrijf bestaat, een grote kring klanten, die erg tevreden zijn en daarom vaak later ook weer fietsen bij me kopen.
Ik ben echter inmiddels 71 jaar en besloten dat ik tijdens mijn 75 levensjaar ga stoppen, maar liever al eerder.
Vandaar dat ik nu iemand zoek, die de verkoopklare fietsen en onderdelen wil overnemen.

Los daarvan bestaat eventueel ook de mogelijkheid tot overname van mijn succesvolle fietsenbedrijfje met website.
De laatste jaren heb ik het bewust wat rustiger aan gedaan en werkte ik nog maar parttime, maar voor mensen die er meer energie en tijd in willen steken zijn er genoeg uitbreidingsmogelijkheden.
Wat betreft stress en plezier in werken, moet ik eerlijk zeggen dat ik in mijn hele werkzame leven nog nooit met zoveel plezier heb gewerkt als in mijn eigen leuke fiesenbedrijf.
Ik ben eventueel bereid om de nieuwe eigenaar in te werken, zodat een vliegende start aannemelijker is.

Wat u dan overneemt is in hoofdzaak de voorraad klaargemaakte verkoop-klaar gemaakte fietsen (Momenteel 01-06-2024 heb ik nog 220 stuks) incl. de voorraad onderdelen.

Er hoort echter GEEN bedrijfsruimte bij, u kunt zich dus ook ergens anders vestigen dan in Haarlem en eventueel de naam iets wijzigen b.v. Jan Hoedje Amsterdam

Serieuze gegadigden kunnen me (liefst) per email benaderen malonejan6@gmail.com voor meer info.

N.B. Zolang als het bedrijf niet verkocht is, ga ik trouwens gewoon parttime rustig door, ik koop ook nog (beperkt) fietsen in en verzorg ook de gewoonlijke 3 maanden garantie en de service.