Attentie! Overname-kandidaat/ Opkoper gezocht!

Overname van dit succesvolle bedrijf:
Ik heb, in de 12 jaar dat het bedrijf bestaat, een grote kring klanten, die erg tevreden zijn en daarom vaak later ook weer fietsen bij me kopen.
Ik ben echter inmiddels 71 jaar en besloten dat ik tijdens mijn 75 levensjaar ga stoppen, maar liever al eerder. Vandaar zoek ik nu al één of meer overname-kandidaten of een bedrijf voor mijn succesvolle fietsenbedrijfje.
De laatste jaren heb ik het bewust wat rustiger aan gedaan en werkte ik nog maar parttime, maar voor mensen die er meer energie en tijd in willen steken zijn er genoeg uitbreidingsmogelijkheden.
Wat betreft stress en plezier in werken, moet ik eerlijk zeggen dat ik in mijn hele werkzame leven nog nooit met zoveel plezier heb gewerkt als in mijn eigen leuke fiesenbedrijf.

Wat u overneemt is in hoofdzaak de voorraad klaargemaakte rijklare fietsen (Momenteel 25-02-2024 heb ik nog 238 stuks) incl. de voorraad onderdelen.

Er hoort echter geen bedrijfsruimte bij, u kunt zich dus ook ergens anders vestigen dan in Haarlem en eventueel de naam iets wijzigen.

Serieuze gegadigden kunnen me (liefst) per email benaderen malonejan6@gmail.com voor het maken van een afspraak voor een informatief vrijblijvend gesprek, graag met telefoonnummer.

N.B. Zolang als het bedrijf niet verkocht is, ga ik dus gewoon parttime rustig door, ik koop ook gewoon (beperkt) fietsen in en verzorg ook gewoon de 3 maanden garantie en de service.